Nedeľa, 5. máj 2024
Mimoriadne správy

Video: Hrôzostrašný náraz obrancu Müllera do mantinelu prerušil zápas NHL

 Webnoviny  28. február 2019  215  
Video: Hrôzostrašný náraz obrancu Müllera do mantinelu prerušil zápas NHL

NEWARK 28. februára (WebNoviny.sk) - Stredajší zápas zámorskej hokejovej NHL medzi New Jersey Devils a Calgary Flames (1:2) museli prerušiť približne na desať minút.

Dôvodom bol incident, v rámci ktorého švajčiarsky obranca v službách "diablov" Mirco Müller narazil hlavou do mantinelu a zostal nehybne ležať na ľadovej ploche. Klzisko napokon opustil zafixovaný na nosidlách v sprievode lekárov.

Korčuľa mu vošla do jednej z rýh v ľade


Dvadsaťtriročný bek spadol vlastným zavinením, korčuľa mu vošla do jednej z rýh v ľade a potom nasledoval pád priamo do mantinelu.

Útočník domáceho New Jersey Blake Coleman priznal, že nikdy predtým v hale nepočul takéto ticho. "Každému záležalo na tom, aby bol v poriadku. Mohli ste to vidieť aj na tvárach hráčov Calgary. Nikto nechce vidieť hráča v tejto pozícii," hovoril americký center.


Zamieril na pozorovanie do nemocnice


Obavy po niekoľkých minútach vystriedalo upokojenie, pretože Müller pri odchode z ľadovej plochy komunikoval s lekármi.

"Našťastie je v poriadku. Bol plne pri vedomý a navyše hýbal všetkými končatinami," uviedol tréner New Jersey John Hynes.

Mladý Švajčiar zamieril po zápase na pozorovanie do nemocnice a dátum jeho návratu je zatiaľ otázny.




Viac k témam: Calgary Flames, New Jersey Devils, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Hrôzostrašný náraz obrancu Müllera do mantinelu prerušil zápas NHL © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.