Piatok, 29. marec 2024
Prevažne slnečno  13 °C
Mimoriadne správy

Video: Hamšík skóroval proti Šanghaju Šen-chua, ale finále čínskeho FA Cupu si nakoniec nezahrá

 Webnoviny  20. august 2019  233  
Video: Hamšík skóroval proti Šanghaju Šen-chua, ale finále čínskeho FA Cupu si nakoniec nezahrá

20.8.2019 (Webnoviny.sk) - Hlavičkový gól kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Mareka Hamšíka priblížil mužstvo Ta-lien I-fang k postupu do finále čínskeho FA Cupu, nakoniec sa v ňom však predstaví tím Šanghaj Šen-chua.

Duel chceli otočiť


Po zásahu 32-ročného Banskobystričana zo 14. min pondelňajšieho semifinálového stretnutia viedli zverenci španielskeho trénera Rafaela Beníteza 1:0, v neskoršom priebehu však trikrát inkasovali a prehrali 2:3.

"Hrali sme dobre, no ešte do prestávky hostia otočili skóre. Škoda hlavne druhého inkasovaného gólu, ktorý sme dostali tesne pred prestávkou. Po zmene strán sme chceli duel otočiť, no, bohužiaľ, sa to nestalo," uviedol Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

Niekdajší dlhoročný hráč talianskeho SSC Neapol, ktorý na Ďaleký východ zamieril vo februári, si v drese svojho čínskeho zamestnávateľa pripísal na konto celkovo tretí súťažný gól.

Prevažuje smútok z vypadnutia


Strelecký účet vo farbách Ta-lienu I-fang si otvoril 26. mája, zhodou okolností proti Šanghaju Šen-chua. V ligovom zápase vtedy rozhodol o najtesnejšom víťazstve svojho tímu 1:0.

"Gól? Samozrejme som rád, ale prevažuje smútok z vypadnutia. Ďakujeme fanúšikom za skvelú atmosféru. Mrzí nás, že sme ich nepotešili postupom do finále," doplnil Hamšík.



Viac k témam: FA Cup
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Hamšík skóroval proti Šanghaju Šen-chua, ale finále čínskeho FA Cupu si nakoniec nezahrá © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.