Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Video: Bayern Mníchov remizoval s FC Sevilla, ale postúpil do semifinále Ligy majstrov

 Webnoviny  11. apríl 2018  236  
Video: Bayern Mníchov remizoval s FC Sevilla, ale postúpil do semifinále Ligy majstrov

MNÍCHOV 11. apríla (WebNoviny.sk) - Mníchovský Bayern, ktorý v sobotu spečatil zisk 28. majstrovského titulu v nemeckej bundeslige, nepreniesol eufóriu do odvetného štvrťfinálového súboja Ligy majstrov  proti FC Sevilla.

Nemeckému favoritovi však po víťazstve 2:1 na španielskej pôde stačila v stredu večer na postup aj bezgólová remíza.

V Allianz Arene zaujal v prvom polčase nebezpečný pokus francúzskeho krídelníka v drese Bayernu Francka Ribéryho, ktorý zlikvidoval David Soria. Po zmene strán hlavičkoval hosťujúci Joaquín Correa v 59. min len do brvna, ten istý hráč v nadstavenom čase oslabil mužstvo - inkasoval červenú kartu.

Žreb semifinále (hrá sa 24. a 25. apríla a 1. a 2. mája) Ligy majstrov vykonajú v piatok vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA). Ani jeden tím nebude nasadený, stretnúť sa môžu aj mužstvá z tej istej krajiny.

Liga majstrov - štvrťfinále (odveta)



  • streda


Bayern Mníchov (Nem.) - FC Sevilla (Šp.) 0:0
* prvý zápas 2:1, do semifinále postúpil Bayern Mníchov

ČK: 90.+ J. Correa (FC Sevilla), rozhodoval: Collum (Škót.)

Zostavy:
Bayern Mníchov: Ulreich - Kimmich, J. Boateng, Hummels, Rafinha (86. Süle) - Javi Martínez, James Rodríguez - A. Robben, Th. Müller, F. Ribéry (71. Thiago Alcantara) - Lewandowski (77. S. Wagner)
FC Sevilla: Soria - Jesús Navas, Mercado, Lenglet, Sergio Escudero - Banega, N'Zonzi - J. Correa, F. Vázquez (81. Nolito), Pablo Sarabia (70. Sandro Ramírez) - Ben Yedder (65. Muriel)


Viac k témam: FC Bayern Mníchov, FC Sevilla, futbal, Liga majstrov
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Bayern Mníchov remizoval s FC Sevilla, ale postúpil do semifinále Ligy majstrov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.