Nedeľa, 12. máj 2024
Slnečno  18,9 °C
Mimoriadne správy

Video: Arsenal v napínavom súboji zdolal ManCity, o finalistovi FA Cupu rozhodlo predĺženie

 Webnoviny  23. apríl 2017  267  
Video: Arsenal v napínavom súboji zdolal ManCity, o finalistovi FA Cupu rozhodlo predĺženie

LONDÝN 23. apríla (WebNoviny.sk) - Futbalisti Arsenalu Londýn zvíťazili nad hráčmi Manchestru City 2:1 po predĺžení v nedeľňajšom zápase semifinále anglického pohára FA Cupu a postúpili do finále.

Skóre duelu otvoril v 62. min z protiútoku kanonier Citizens Sergio Agüero, o deväť minút neskôr vyrovnal Nacho Monreal, ktorý zužitkoval center Alexa Oxlada-Chamberlaina. O triumfe londýnskeho mužstva rozhodol v predĺžení po priamom kope strelou z blízka Alexis Sánchez.

Odporúčame:
Video: Manchester United bodoval v Burnley naplno

V drese Manchestru City napriek prvotným špekuláciám nenastúpil Gabriel Jesus, ktorý už viac ako dva mesiace nehral pre zlomenú predpriehlavkovú kosť v pravej nohe. "Kanonieri" vo finálovom stretnutí nastúpia proti svojmu londýnskemu rivalovi FC Chelsea, ktorý v sobotu postúpil cez Tottenham Hotspur (4:2).

Výsledok nedeľňajšieho stretnutia semifinále anglického futbalového pohára FA Cupu (hralo sa na jeden zápas):


Arsenal Londýn - Manchester City 2:1 (1:1, 0:0) po predĺžení - do finále postúpil Arsenal
Góly: 71. Monreal, 101. A. Sánchez - 62. Agüero





Viac k témam: Arsenal FC, FA Cup, futbal, Manchester City
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Arsenal v napínavom súboji zdolal ManCity, o finalistovi FA Cupu rozhodlo predĺženie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.