Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Útočníka Lyonu Memphisa Depaya vykradli počas zápasu, zlodeji vzali šperky i luxusné veci

 Webnoviny   2. september 2018  291  
Útočníka Lyonu Memphisa Depaya vykradli počas zápasu, zlodeji vzali šperky i luxusné veci

LYON 2. septembra (WebNoviny.sk) - Futbalový útočník francúzskeho Olympique Lyon Memphis Depay sa stal obeťou lúpeže počas svojho piatkového ligového stretnutia s Nice. Podľa informácií páchatelia odcudzili majetok v hodnote 1,5 milióna eur v šperkoch, hodinkách a iných luxusných veciach.

"Je pochopiteľne smutný, pretože prišiel o mnoho vecí. Pomôžeme mu ako každému inému hráčovi, či už po ľudskej alebo finančnej stránke," povedal prezident Lyonu Jean-Michel Aulas.

Odporúčame:
Rapperovi ukradli počas turné šperky za dva milióny eur, zlodej oklamal personál hotela

Televízia BFM uviedla, že zlodeji sa dostali do domu cez otvorené okno na spálni. Neboli aktivované žiadne bezpečnostné systémy.

"Takéto niečo by ste mali mať a tiež si dávať pozor, s kým sa stretávate. Polícia už prípad rieši, pracovala celú noc. Majú odtlačky prstov a zdá sa, že aj pozitívnu zhodu. Na mieste boli aj kamery, takže čoskoro by sme sa mali dozvedieť viac," dodal Aulas.

Dvadsaťštyriročný Depay po prestupe z Manchestru United odohral za Lyon 56 ligových duelov s bilanciou 25 gólov. V piatkovom dueli neskóroval, Lyon prehral 0:1.

Viac k témam: krádež, Olympique Lyon, zlodej
Zdroj: Webnoviny.sk - Útočníka Lyonu Memphisa Depaya vykradli počas zápasu, zlodeji vzali šperky i luxusné veci © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.