Nedeľa, 19. máj 2024
Polojasno  16 °C
Mimoriadne správy

Útočníka „baranov“ Bartánusa čaká operácia, ozvali sa mu funkcionári z Košíc

 Webnoviny   5. máj 2018  169  
Útočníka „baranov“ Bartánusa čaká operácia, ozvali sa mu funkcionári z Košíc

BANSKÁ BYSTRICA 5. mája (WebNoviny.sk) - Hokejista HC ’05 iClinic Banská Bystrica Marek Bartánus nedohral finálovú sériu play-off, v ktorej jeho mužstvo uspelo v súboji s Duklou Trenčín 4:3 na zápasy a obhájilo majstrovský titul. Pre zranenie ruky vynechal posledné dva zápasy.

"Na ukazováku ľavej ruky som mal trieštivú zlomeninu," prezradil pre denník Šport Bartánus, ktorý čaká aj operácia kolena: "V uplynulej sezóne som s ním mal problémy, chcem si ho dať do poriadku. V pondelok ma budú operovať v Šaci. Pôjde o artroskopický zákrok."

Odporúčame:
Macík posilnil káder HK Poprad, v klube pritom už krátko pôsobil aj v minulosti

Rodák z Liptovského Mikuláša zatiaľ nevie, kde bude pôsobiť v nasledujúcom ročníku. V hre je aj možnosť jeho návratu po roku späť do Košíc. "Netajím, funkcionári Košíc ma kontaktovali, ale zatiaľ som nedostal od nich žiadnu ponuku," poznamenal pre sobotňajšie vydanie Športu k tejto téme 31-ročný útočník.

Viac k témam: HC ’05 iClinic Banská Bystrica, hokej, Marek Bartánus, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Útočníka „baranov“ Bartánusa čaká operácia, ozvali sa mu funkcionári z Košíc © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.