Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Slovenské plážové volejbalistky sa v Turecku prebojovali do štvrťfinále turnaja Three stars

 Webnoviny   5. máj 2018  300  
Slovenské plážové volejbalistky sa v Turecku prebojovali do štvrťfinále turnaja Three stars

MERSIN 5. mája (WebNoviny.sk) - Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Andrea Štrbová nasadené ako sedemnáste prenikli do štvrťfinále na turnaji kategórie Three stars v tureckom Mersine (2. - 6. mája) v rámci World Tour 2018.

Slovenky v stretnutí sobotňajšieho predpoludňajšieho osemfinále zvíťazili 2:0 (17, 15) nad trinástou nasadenou nórskou dvojicou Ingrid Lundeová, Oda Johanne Ulvesethová. Prvý a aj druhý set získali bez drámy v koncovke.

Odporúčame:
Zuzana Žirková sa rozhodla ukončiť kariéru, hrala aj vo WNBA a trikrát sa tešila z triumfu v Eurolige

V sobotňajšom štvrťfinále si úradujúce slovenské šampiónky od 13.00 h SELČ zmerajú sily so švajčiarskymi dvadsaťpäťkami podujatia Nicole Eiholzerovou a Elenou Steinemannovou. Švajčiarky si v osemfinále poradili 2:1 s tretím nasadeným čínskym párom Fan Wang, Sin-i Sia. Semifinále a vyvrcholenie turnaja je na programe v nedeľu.

Three Stars v Mersine - osemfinále



  • sobota:


Ingrid Lundeová, Oda Johanne Ulvesethová (Nór.-13) - Andrea Štrbová, Natália Dubovcová (SR-17) 0:2 (-17, -15) za 34 minút

Ďalší program Sloveniek - sobota:
Štvrťfinále: Andrea Štrbová, Natália Dubovcová (SR-17) - Nicole Eiholzerová, Elena Steinemannová (Švaj.-25) /13.00 h SELČ/



Viac k témam: Andrea Štrbová, Natália Dubovcová, plážový volejbal, turnaj kategórie Three stars
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovenské plážové volejbalistky sa v Turecku prebojovali do štvrťfinále turnaja Three stars © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.