Štvrtok, 9. máj 2024
Polojasno  14,9 °C
Mimoriadne správy

Útočník Filip Hološko si po odchode zo Slovana našiel nový klub

 Webnoviny   1. marec 2019  239  
Útočník Filip Hološko si po odchode zo Slovana našiel nový klub

UHERSKÉ HRADIŠTĚ 1. marca (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalista Filip Hološko po rozviazaní zmluvy s ŠK Slovan Bratislava zamieril k účastníkovi najvyššej českej súťaže 1. FC Slovácko. S tímom z Uherského Hradišťa podpísal 35-ročný útočník kontrakt do konca sezóny 2018/2019.

"Filip má do futbalu stále veľkú chuť a keďže v Slovane nedostával toľko príležitostí, ako by si predstavoval, chcel ísť niekam, kde bude na ihrisku častejšie. Záujem malo viacero klubov a po zvážení všetkých okolností sa Hološko rozhodol pre Slovácko, s ktorým sa zatiaľ dohodol na pôsobení do konca tejto sezóny," povedal hráčov zástupca Milan Lednický pre oficialny web Football Service Agency.

Rodák z Piešťan pôsobil v Česku naposledy ešte v drese Slovana Liberec (2002 až 2005). Počas svojej kariéry si obliekal aj dresy tímov AS Trenčín, tureckého Besiktasu Istanbul či austrálskeho FC Sydney. V reprezentácii SR má na konte 65 štartov a 8 gólov. Predstavil sa aj na MS 2010 v Juhoafrickej republike, kde sa Slováci dostali až do osemfinále.

Viac k témam: 1. FC Slovácko, Fortuna liga, ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk - Útočník Filip Hološko si po odchode zo Slovana našiel nový klub © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.