Piatok, 17. máj 2024
Mimoriadne správy

Usain Bolt si splnil sen o futbalovej kariére, podpísal zmluvu s juhoafrickým klubom

 Webnoviny  27. február 2018  242  
Usain Bolt si splnil sen o futbalovej kariére, podpísal zmluvu s juhoafrickým klubom

JOHANNESBURG 27. februára (WebNoviny.sk) - Osemnásobný olympijský víťaz, bývalý úspešný šprintér Usain Bolt si splnil sen o futbalovej kariére.

Odporúčame:
Usain Bolt chce trénovať s Borussiou Dortmund, jeho snom je hrať za Manchester United

Nestal sa síce hráčom obľúbeného Manchestru United ani Borussie Dortmund, ale jamajská atletická legenda podpísala zmluvu s juhoafrickým FC Mamelodi Sundowns, lídrom tamojšej najvyššej súťaže. Oznámil to klub prostredníctvom správy na sociálnej sieti twitter. Pridal komentár: "Futbal nikdy nebude rovnaký."

Bolt sa predstaví aj na štadióne "červených diablov" Old Trafford. Stane sa tak v rámci charitatívneho zápasu Soccer Aid (Futbalová pomoc) 10. júna 2018, iba štyri dni pred začiatkom majstrovstiev sveta v Rusku.

Viac k témam: FC Mamelodi Sundowns, futbal, Usain Bolt
Zdroj: Webnoviny.sk - Usain Bolt si splnil sen o futbalovej kariére, podpísal zmluvu s juhoafrickým klubom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.