Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

UEFA znížila ceny vstupeniek na finále Európskej ligy, ktoré sa uskutoční v Baku

 Webnoviny  28. február 2019  217  
UEFA znížila ceny vstupeniek na finále Európskej ligy, ktoré sa uskutoční v Baku

NYON 28. februára (WebNoviny.sk) - Európska futbalová únia (UEFA) znížila ceny vstupeniek na finále tohtoročnej edície Európskej ligy, ktoré sa uskutoční 29. mája 2019 v azerbajdžanskom Baku.

Najlacnejší lístok na finálový súboj o druhú najprestížnejšiu európsku klubovú trofej bude stáť 30 eur, čo je o pätnásť eur menej, v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma rokmi. Vstupenka druhej úrovne zlacnie o 20 eur a fanúšik si za ňu zaplatí presnú "päťdesiatku". Najdrahšie lístky zlacneli o desať eur a ich cena sa vyšplhá na 140 eur. UEFA spustí prvú vlnu predaja vstupeniek vo štvrtok 7. marca 2019.

Finále Európskej ligy by malo byť pre azerbajdžanskú metropolu testom pred majstrovstvami Európy, ktoré sa uskutočnia v roku 2020. Práve Baku bude jedným z trinástich hostiteľských miest.

Viac k témam: Európska liga UEFA
Zdroj: Webnoviny.sk - UEFA znížila ceny vstupeniek na finále Európskej ligy, ktoré sa uskutoční v Baku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.