Nedeľa, 19. máj 2024
Zamračené  19,3 °C
Mimoriadne správy

UEFA opäť skúma prestupy Neymara a Mbappého, Paríž Saint Germain sa obrátil na arbitrážny súd

 Webnoviny   6. november 2018  290  
UEFA opäť skúma prestupy Neymara a Mbappého, Paríž Saint Germain sa obrátil na arbitrážny súd

ŽENEVA 6. novembra (WebNoviny.sk) - Francúzsky futbalový klub Paríž St. Germain napadol na Športovom arbitrážnom súde (CAS) postup Európskej futbalovej únie (UEFA), ktorá znova otvorila vyšetrovanie šampióna Ligue 1 a skúma prestupy Brazílčana Neymara a mladíka Kyliana Mbappého.

CAS v pondelok referoval, že odvolanie zo strany Parížanov podlieha dôvernosti, viac informácií neposkytol ani strešný orgán európskeho futbalu. Klub z Parku princov je dlhodobo terčom UEFA v súvislosti s dodržiavaním finančných pravidiel tejto inštitúcie.

Parížanov štedro podporujú katarskí majitelia, čo predstaviteľom UEFA príliš nevonia a rozhodli sa opätovne preskúmať či pod Eiffelovkou nedochádza k obchádzaniu finančných pravidiel fair-play.

Viac k témam: Kylian Mbappé, Neymar, PSG Paríž St. Germain, UEFA Európska futbalová únia
Zdroj: Webnoviny.sk - UEFA opäť skúma prestupy Neymara a Mbappého, Paríž Saint Germain sa obrátil na arbitrážny súd © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.