Pondelok, 20. máj 2024
Mimoriadne správy

Taliansky futbalový tím sa teší z bronzu z majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov

 Webnoviny  11. jún 2017  169  
Taliansky futbalový tím sa teší z bronzu z majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov

SUWON 11. júna (WebNoviny.sk) - Futbalisti Talianska si vybojovali bronzové medaily na XXI. majstrovstvách sveta hráčov do 20 rokov v Kórejskej republike. V nedeľňajšom súboji o 3. miesto Taliansko zdolalo Uruguaj 4:1 na strely zo značky pokutového kopu.

Predtým v riadnom hracom čase sa stretnutie skončilo 0:0, predĺženie sa nehralo. Zatiaľ čo na uruguajskej strane uspel v rozstrele len Federico Santiago Valverde, na talianskej boli presní všetci štyria strelci - Luca Vido, Riccardo Marchizza, Rolando Mandragora a Giuseppe Panico. V dvoch prípadoch proti pokusom Uruguajčanov skvelým spôsobom zasiahol taliansky brankár Alessandro Plizzari.

Odporúčame:
Štyri kvalifikačné triumfy sú podľa Kozáka obdivuhodné a už sa teší na jesenné vyvrcholenie

Na MS do 20 rokov zostáva odohrať už len súboj o zlato Venezuela - Anglicko (12.00 h SELČ). Z historického pohľadu to znamená, že bude známy nový šampión tejto vekovej kategórie - ani jedna z týchto krajín sa ešte netešila z celkového triumfu na MS "20".

XXI. majstrovstvá sveta vo futbale



  • hráčov do 20 rokov v Kórejskej republike:


Zápas o 3. miesto /Suwon/:
Uruguaj - Taliansko 0:0 - na strely zo značky pok. kopu 1:4, bronz si vybojovalo Taliansko

Zostávajúci program - nedeľa 11. júna:
finále: Venezuela - Anglicko (12.00 h SELČ)



Viac k témam: futbal
Zdroj: Webnoviny.sk - Taliansky futbalový tím sa teší z bronzu z majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.