Sobota, 27. apríl 2024
Mimoriadne správy

Taliani hlásia záujem Bayernu Mníchov o Milana Škriniara

 Webnoviny  13. december 2016  454  
Taliani hlásia záujem Bayernu Mníchov o Milana Škriniara

O slovenského futbalistu Milana Škriniara sa majú okrem Bayernu Mníchov zaujímať aj Borussia Dortmund, Schalke 04 Gelsenkirchen a Eintracht Frankfurt.

BRATISLAVA 13. decembra (WebNoviny.sk) - Nemecký futbalový gigant Bayern Mníchov sleduje slovenského reprezentanta Milana Škriniara z talianskej Sampdorie Janov a nie je jediným účastníkom I. bundesligy s týmto mladým obrancom v hľadáčiku. Web Fussballtransfers.com s odvolaním sa na ItaSportpress.it píše aj o záujme Borussie Dortmund, Schalke 04 Gelsenkirchen a Eintrachtu Frankfurt.

Podľa rovnakého zdroja boli pozorovatelia Bayernu na sobotňajšom zápase Serie A, v ktorom Sampdoria prehrala 1:2 s Laziom Rím, Škriniar absolvoval celý duel. Spomenutý portál Fussball Transfers pripomenul, že 21-ročný stopér prišiel do Janova v januári 2016 z MŠK Žilina za milión eur, v tejto sezóne už nastúpil v 14 stretnutiach a má zmluvu do roku 2020. Minulý týždeň skloňovali rodáka zo Žiaru nad Hronom v súvislosti s konkurenčnou Fiorentinou.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.