Sobota, 20. apríl 2024
Zamračené  3,5 °C
Mimoriadne správy

Svitolinová bude mať šancu na obhajobu prvenstva na WTA Finals, Bencicová skrečovala semifinále

 Webnoviny   2. november 2019  263  
Svitolinová bude mať šancu na obhajobu prvenstva na WTA Finals, Bencicová skrečovala semifinále

2.11.2019 (Webnoviny.sk) - Ukrajinská tenistka Elina Svitolinová sa stala prvou finalistkou koncoročného šampionátu WTA Finals v čínskom Šen-čene. V sobotňajšom semifinále obhajkyňa prvenstva na tomto podujatí a svetová osmička vyradila sedmičku rebríčka a debutantku na tomto výberovom podujatí Belindu Bencicovú.

Švajčiarka so slovenskými koreňmi Bencicová odstúpila z duelu za nepriaznivého stavu 7:5, 3:6, 1:4. Súperka pre Svitolinovú vzíde z druhého semifinále medzi Češkou Karolínou Plíškovou a svetovou jednotkou Ashleigh Bartyovou z Austrálie.

Koncoročný šampionát WTA Finals sa v čínskom Šen-čene koná premiérovo, v rokoch 2014 - 2018 ho hostil Singapur. V roku 2016 ho ovládla Dominika Cibulková.

WTA Finals - dvojhra - semifinále:


Elina Svitolinová (Ukr.) - Belinda Bencicová (Švaj.) 5:7, 6:3, 4:1 - skreč, Bencicová odstúpila
Karolína Plíšková (ČR) - Ashleigh Bartyová (Aus.) /13.45/

Viac k témam: WTA Finals
Zdroj: Webnoviny.sk - Svitolinová bude mať šancu na obhajobu prvenstva na WTA Finals, Bencicová skrečovala semifinále © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.