Sobota, 18. máj 2024
Zamračené  14,6 °C
Mimoriadne správy

Sú to falošné správy, okomentoval tréner Wenger jeho údajný príchod do AC Miláno

 Webnoviny   7. november 2018  255  
Sú to falošné správy, okomentoval tréner Wenger jeho údajný príchod do AC Miláno

PARÍŽ 7. novembra (WebNoviny.sk) - Dlhoročný futbalový kouč londýnskeho Arsenalu Arséne Wenger bol v posledných dňoch čoraz viac spájaný s možnosťou trénovať taliansky klub AC MIláno. Samotný Francúz však označil tieto správy za vymyslené špekulácie.

"Ide o falošné správy. Akonáhle s nejakým klubom podpíšem kontrakt, sám to oznámim verejnosti. Fámy, žiaľ, neovplyvním," poznamenal Wenger vo vysielaní televízie beIN Sports, kde bol počas utorka hosťom v štúdiu Ligy majstrov.

 

Šesťdesiatdeväťročný rodák zo Štrasburgu bol hlavným trénerom Arsenalu 22 rokov. Po uplynutí sezóny 2017/18 ho vo funkcii nahradil Unai Emery.

Wenger si v súčasnosti užíva futbalový dôchodok. Médiá ho dlhodobo spájali nielen s možnou pozíciou kouča v AC Miláno, ale aj v Bayerne Mníchov či Reale Madrid. Písalo sa aj o tom, že by sa mohol stať športovým riaditeľom v Paríži St. Germain.

Viac k témam: AC Miláno, Arséne Wenger, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk - Sú to falošné správy, okomentoval tréner Wenger jeho údajný príchod do AC Miláno © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.