Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

SSC Neapol chce Lobotku, ale zatiaľ neponúkol zaujímavú ponuku

 Webnoviny  25. jún 2018  315  
SSC Neapol chce Lobotku, ale zatiaľ neponúkol zaujímavú ponuku

NEAPOL 25. júna (WebNoviny.sk) - Taliansky futbalový klub SSC Neapol má záujem o slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku, no zatiaľ neponúkol jeho španielskemu zamestnávateľovi Celte Vigo zaujímavú ponuku.

O 23-ročnom odchovancovi Trenčína uvažoval tím spod Vezuvu ako o náhrade za Mareka Hamšíka, ale ten sa napokon rozhodol zotrvať v Neapole ešte jeden rok.

Odporúčame:
Marek Hamšík rozhodol o svojom pôsobisku v budúcej sezóne, do Číny však nepôjde

"Lobotka odíde z Viga, iba ak to bude výhodné pre všetky strany," povedal v rozhovore pre španielsky magazín Marca futbalový agent Branislav Jašurek a dodal: "S Neapolom sme v kontakte už mesiace, ale jeho ponuka je nedostatočná. Navyše tam prišlo k výmene trénera, Maurizia Sarriho nahradil Carlo Ancelotti. Výstupná klauzula nie je problém, ak príde dobrá ponuka, Celta nechá Stana odísť." Správu zverejnil aj server Football Italia.

Viac k témam: Celta Vigo, futbal, La Liga, Serie A, SSC Neapol, Stanislav Lobotka
Zdroj: Webnoviny.sk - SSC Neapol chce Lobotku, ale zatiaľ neponúkol zaujímavú ponuku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.