Streda, 8. máj 2024
Väčšinou jasno  9,4 °C
Mimoriadne správy

Spartak Trnava postúpil do finále Slovnaft Cupu, v odvete so Senicou nepadol gól

 Webnoviny  16. apríl 2019  290  
Spartak Trnava postúpil do finále Slovnaft Cupu, v odvete so Senicou nepadol gól

SENICA 16. apríla (WebNoviny.sk) - Futbalisti FC Spartak Trnava postúpili do finále slovenskej pohárovej súťaže s názvom Slovnaft Cup 2018/2019.

V utorňajšom odvetnom stretnutí semifinále remizovali s hráčmi Senice 0:0 a keďže v úvodnom dueli zvíťazili tesne 1:0, z dvojzápasu odišli víťazne.

Hrdinom Trnavy zostal autor gólu z úvodného merania síl Kire Markoski. Druhý finalista bude známy v stredu, keď proti sebe nastúpia Michalovce a Žilina. V prvom súboji sa zrodil nerozhodný výsledok 1:1. Finále 50. ročníka súťaže je na programe 1. mája v Nitre.

Slovnaft Cup 2018/2019



  • semifinále - odveta


FK Senica - FC Spartak Trnava 0:0 - postupuje FC Spartak Trnava
ŽK: 26. Petshi, 37. Krč, 45.+ El Moudane - 4. Grendel, 7. A. Sloboda - rozhodovali: Chmura - Vorel, E. Weis,

Zostavy:
Senica: Taborda - Klapan, C. Da Graca Kay, R. Dias, Krč (64. Zezinho) - El Moudane (64. Deretti), Petshi (80. Azankpo), Tešija - Castaňeda, Asmah - E. Ramírez
Trnava: Bolek - M. Turňa, Abena, Janečka, Lovat - Grendel, A. Sloboda - Markoski (90.+ Ashiru), Pekár, Čonka (84. Lovás) - Yilmaz



Viac k témam: FC Spartak Trnava, FK Senica, Slovnaft cup
Zdroj: Webnoviny.sk - Spartak Trnava postúpil do finále Slovnaft Cupu, v odvete so Senicou nepadol gól © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.