Utorok, 23. apríl 2024
Mimoriadne správy

Slovnaft Cup (žreb): V osemfinále aj zápasy fortunaligistov FC Spartak Trnava – AS Trenčín a MFK Ružomberok – DAC

 Webnoviny  25. marec 2021  338  
Slovnaft Cup (žreb): V osemfinále aj zápasy fortunaligistov FC Spartak Trnava – AS Trenčín a MFK Ružomberok – DAC

25.3.2021 (Webnoviny.sk) - Štvrtkový žreb osemfinále slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cupu 2020/2021 vo dvoch prípadoch proti sebe určil fortunaligistov. Šlágrom budú súboje FC Spartak Trnava - AS Trenčín a MFK Ružomberok - FK DAC 1904 Dunajská Streda.

V piatich dvojiciach sa budú konfrontovať fortunaligové tímy s mužstvami z druhej najvyššej súťaže, konkrétne sú to: FC Košice - ŠKF Sereď, MFK Tatran Liptovský Mikuláš - ŠK Slovan Bratislava, FK Železiarne Podbrezová - MŠK Žilina, FC ViOn Zlaté Moravce - MFK Skalica a FC Petržalka - FK Pohronie Žiar nad Hronom / Dolná Ždaňa. Jedine súboj MFK Dukla Banská Bystrica - KFC Komárno bude konfrontácia dvoch zástupcov z II. ligy.

Vzhľadom na nestálu pandemickú situáciu s koronavírusom zatiaľ nie je isté, či sa zápasy budú hrať na neutrálnej pôde alebo s výhodou domáceho prostredia pre niektoré tímy. Súboje osemfinále, resp. 5. kola 52. ročníka Slovenského pohára - Slovnaft Cupu majú odohrať v dňoch 6. a 7. apríla, už o týždeň neskôr 14. apríla je na programe štvrťfinále. Tieto termíny zatiaľ nie sú potvrdené.
Žreb osemfinále Slovnaft cupu 2020/2021:MFK Dukla Banská Bystrica - KFC Komárno
FC Košice - ŠKF Sereď
MFK Tatran Liptovský Mikuláš - ŠK Slovan Bratislava
MFK Ružomberok - FK DAC 1904 Dunajská Streda
FK Železiarne Podbrezová - MŠK Žilina
FC ViOn Zlaté Moravce - MFK Skalica
FC Petržalka - FK Pohronie Žiar nad Hronom / Dolná Ždaňa
FC Spartak Trnava - AS Trenčín


Viac k témam: futbal, Slovnaft cup
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovnaft Cup (žreb): V osemfinále aj zápasy fortunaligistov FC Spartak Trnava – AS Trenčín a MFK Ružomberok – DAC © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.