Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  17,5 °C
Mimoriadne správy

Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Šatka sa stal obeťou fyzického prepadnutia

 Webnoviny   4. november 2018  249  
Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Šatka sa stal obeťou fyzického prepadnutia

DUNAJSKÁ STREDA 4. novembra (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Šatka sa v noci na nedeľu stal obeťou fyzického prepadnutia v Bratislave.

Na klubovej úrovni hráč fortunaligovej Dunajskej Stredy z utrpel zlomeninu sánky a podľa lekárov si už v kalendárnom roku 2018 nezahrá.

"Dvadsaťdvaročný obranca má po údere do tváre poškodené zuby, posunutý chrup a tržnú ranu na pere. Šatka po incidente absolvoval CT vyšetrenie hlavy s negatívnym výsledkom. Po ošetrení v nemocnici bol prepustený do domáceho liečenia," informuje oficiálny web klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Podľa webu klubu zo Žitného ostrova páchateľa na mieste zadržali a previedli na policajné oddelenie, kde voči nemu bolo vznesené obvinenie.

Viac k témam: FC DAC 1904 Dunajská Streda, Fortuna liga, Ľubomír Šatka
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Šatka sa stal obeťou fyzického prepadnutia © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.