Pondelok, 2. september 2024
Mimoriadne správy

Slovensko prišlo v kvalifikácii o útočníka. Studenič opustil reprezentáciu na vlastnú žiadosť

 Webnoviny  Piatok, 11:14  83  
Slovensko prišlo v kvalifikácii o útočníka. Studenič opustil reprezentáciu na vlastnú žiadosť

30.8.2024 (SITA.sk) - Niekoľko hodín pred začiatkom olympijskej kvalifikácie opustil slovenskú hokejovú reprezentáciu útočník Marián Studenič. Ako uviedol oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), učinil tak na vlastnú žiadosť, pretože bol nespokojný s rolou v tíme, ktorú mal zastávať počas turnaja.

„Studenič mal nastúpiť do štvrtkového duelu Slovenska proti Rakúsku. Dvadsaťpäťročný útočník mal pocit, že jeho rola v tíme nebude dostatočná a pred ranným rozkorčuľovaním trénerom oznámil, že tím opúšťa. Vedenie národného tímu jeho rozhodnutie zobralo na vedomie,“ uviedol web hockeyslovakia.sk.

Trénerský štáb pod vedením hlavného kouča Craiga Ramsayho tak môže na finálovom turnaji olympijskej kvalifikácie počítať len s trinástimi útočníkmi, keďže na stredajšom direktoriáte uzavrel súpisku pre podujatie aj so Studeničom.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Hokej (olympijská kvalifikácia): Slovensko – Rakúsko (fotografie)

Viac k témam: hokejový útočník, Slovenská hokejová reprezentácia, slovenský hokejový útočník, Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie
Zdroj: SITA.sk - Slovensko prišlo v kvalifikácii o útočníka. Studenič opustil reprezentáciu na vlastnú žiadosť © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.