Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Slovan opúšťajú dvaja Holanďania, otázna je aj budúcnosť Hološka

 Webnoviny  27. január 2019  255  
Slovan opúšťajú dvaja Holanďania, otázna je aj budúcnosť Hološka

BRATISLAVA 27. januára (WebNoviny.sk) - Vedenie lídra jesennej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK Slovan Bratislava sa v priebehu zimnej prípravy rozlúčilo s hráčmi, ktorí mali v sezóne 2018/2019 minimálne zápasové vyťaženie.

Po stopérovi Milanovi Rundičovi (zamieril do českého MFK Karviná, pozn.) sa funkcionári Slovana dohodli na ukončení kontraktu s ďalšími dvoma hráčmi: v drese "belasých" už nebudú pokračovať dvaja holandskí stredopoliari - 27-ročný Ricky van Haaren a 31-ročný Mitchell Schet.

"Títo hráči mali v doterajšom priebehu sezóny minimálnu zápasovú minutáž a nemalo zmysel držať ich v kádri na úkor futbalistov, ktorí disponujú vyšším potenciálom. Preto sme sa s Van Haarenom, Schetom a už dávnejšie aj s Rundičom dohodli na predčasnom ukončení kontraktov. Z pohľadu odchodov je momentálne otázna budúcnosť Filipa Hološka, s ktorým naďalej rokujeme ohľadom jeho pôsobiska v jarnej časti sezóny,“ vyhlásil pre klubový web viceprezident ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší.

Na sústredenie do Turecka odcestovalo v nedeľu 24 hráčov. Je možné, že káder ešte počas zimnej prípravy doplnia nové tváre. "Riešime posilnenie pozície ľavého krajného obrancu, aj tento post chceme mať zdvojený. O prípadných ďalších zmenách budeme informovať prostredníctvom našich komunikačných kanálov," doplnil Ivan Kmotrík ml.

Viac k témam: Fortuna liga, ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovan opúšťajú dvaja Holanďania, otázna je aj budúcnosť Hološka © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.