Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Škriniarovi pribudne konkurencia, do Interu Miláno má údajne namierené Godín

 Webnoviny  16. január 2019  227  
Škriniarovi pribudne konkurencia, do Interu Miláno má údajne namierené Godín

MADRID 16. januára (WebNoviny.sk) - Uruguajský futbalový obranca Diego Godín po skončení aktuálnej sezóny odíde zo španielskeho Atlética Madrid.

Nedohodol sa s Atléticom na kontrakte


Ako referuje tamojšia rozhlasová stanice Cadena SER, 32-ročný stopér sa s funkcionármi "Los Colchoneros" nedohodol na novom kontrakte a v lete sa stane hráčom talianskeho Interu Miláno.

Do tímu "nerazzurri", v ktorom hráva aj slovenský stredný obranca Milan Škriniar, prestúpi zadarmo. "Godín aj ľudia v klube vedia, čo si o tejto situácii myslím," poznamenal tréner Atlética Diego Simeone.

V Madride pôsobí od roku 2010


Čoskoro 33-ročný juhoamerický zadák pôsobí v madridskom tíme "rojiblancos" od roku 2010, keď prišiel z konkurenčného Villarrealu. S Atléticom vyhral Godín dovedna osem trofejí.

V sezóne 2013/2014 sa stal španielskym šampiónom, keď práve jeho hlavička v záverečnom 38. kole La Ligy na ihrisku FC Barcelona (1:1) znamenala majstrovský titul pre Madridčanov.

Dvakrát sa predstavil aj vo finále Ligy majstrov, v oboch prípadoch Atlético podľahlo Realu Madrid (2014, 2016).

Viac k témam: Atlético Madrid, Inter Miláno, La Liga, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk - Škriniarovi pribudne konkurencia, do Interu Miláno má údajne namierené Godín © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.