Štvrtok, 9. máj 2024
Mimoriadne správy

Škriniara počas zápasu s Neapolom sledovali zástupcovia Realu Madrid, ukázal sa v dobrom svetle

 Webnoviny  28. december 2018  311  
Škriniara počas zápasu s Neapolom sledovali zástupcovia Realu Madrid, ukázal sa v dobrom svetle

MILÁNO 28. decembra (WebNoviny.sk) - Na stredajšom zápase 18. kola talianskej Serie A 2018/2019 medzi Interom Miláno a SSC Neapol boli prítomní aj zástupcovia španielskeho futbalového klubu Real Madrid.

Tí sa podľa médií z Apeninského polostrova boli pozrieť na duo hráčov domáceho mužstva - slovenského obrancu Milana Škriniara a argentínskeho útočníka Maura Icardiho.

Inter doma napokon zvíťazil 1:0. Nula v kolónke inkasovaných gólov tak bola dobrou vizitkou pre 23-ročného reprezentanta SR Škriniara.

Dvadsaťpäťročný Icardi sa v zápase strelecky nepresadil, odviedol však množstvo "čiernej roboty" v prospech svojho mužstva. Informoval o tom napríklad portál transfermarketweb.com.

Viac k témam: Inter Miláno, Milan Škriniar, Real Madrid, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk - Škriniara počas zápasu s Neapolom sledovali zástupcovia Realu Madrid, ukázal sa v dobrom svetle © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.