Nedeľa, 28. apríl 2024
Mimoriadne správy

Škriniar má nového spoluhráča, do PSG mieri strelec hetriku na MS Goncalo Ramos

 Webnoviny   8. august 2023  159  
Škriniar má nového spoluhráča, do PSG mieri strelec hetriku na MS Goncalo Ramos

8.8.2023 (SITA.sk) - Mladý portugalský futbalista Goncalo Ramos je najnovším prírastkom v kádri A-mužstva úradujúceho francúzskeho šampióna Paríža Saint-Germain.

Sezónne hosťovanie


Dvadsaťdvaročný útočník absolvuje v Parku princov sezónne hosťovanie z portugalského klubu Benfica Lisabon s možnosťou trvalého prestupu v lete budúceho roka.

Ramos nastrieľal v minulej sezóne 27 gólov v 47 zápasoch a významne pomohol Benfice k zisku majstrovského titulu. Celkovo odohral za prvý tím klubu z hlavného mesta Portugalska 106 stretnutí a zaznamenal v nich 41 presných zásahov.

"Goncalo je fantastický hráč na medzinárodnej scéne. Je mladý, dravý a vždy bojuje za tím," vyhlásil prezident PSG Násir Al-Chelajfí o Ramosovi, ktorý skóroval štyrikrát v doterajších siedmich dueloch v drese seniorskej reprezentácie Portugalska. Na vlaňajších majstrovstvách sveta v Katare zažiaril hetrikom v osemfinálovom zápase proti Švajčiarsku.

Odštartovanie sezóny


Paríž Saint-Germain aj so slovenským obrancom Milanom Škriniarom odštartuje sezónu 2023/2024 už najbližšiu sobotu domácim stretnutím proti Lorientu.

Zatiaľ nie je jasné, či v ňom nastúpia ofenzívne hviezdy Kylian Mbappé a Neymar. V prípade ich dlhšej absencie či odchodu z Paríža sa bude PSG spoliehať v útoku práve na Goncala Ramosa.

Viac k témam: Hosťovanie, Prestup
Zdroj: SITA.sk - Škriniar má nového spoluhráča, do PSG mieri strelec hetriku na MS Goncalo Ramos © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.