Sobota, 27. apríl 2024
Mimoriadne správy

Škriniar by mohol opustiť Inter Miláno, vedenie poškuľuje po dvoch nových hráčoch

 Webnoviny  24. júl 2020  288  
Škriniar by mohol opustiť Inter Miláno, vedenie poškuľuje po dvoch nových hráčoch

24.7.2020 (Webnoviny.sk) - Talianske médiá rozpútali ďalšiu prestupovú špekulácie a jej súčasťou je aj slovenský futbalový obranca Milan Škriniar. Inter Miláno má záujem o dvoch hráčov Chelsea Francúza N´Gola Kantého a Taliana s brazílskym rodiskom Emersona Palmieriho.

Podľa športového redaktora Maurizia Pistocchiho však francúzsky defenzívny stredopoliar a taliansky krajný obranca prídu na San Siro len v prípade, ak vedenie Interu získa prostriedky za predaj dvoch hráčov. A nimi by mali byť Škŕiniar a chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozovič.

A obom už aj prisúdil potenciálne nových zamestnávateľov. "Škriniar by mohol odísť do Parížu Saint-Germain alebo Manchestru United a Brozovič do tímu novopečeného šampióna Premier League FC Liverpool," napísal Pistocchi na twitteri. Zatiaľ čo záujem Interu Miláno o Emersona je dlhodobejší, Kanté vo vyhliadke je ešte len novinka.

Kluboví predstavitelia zo San Sira si vedia predstaviť odchod 25-ročného slovenského stopéra za minimálne 60 miliónov eur. Podľa talianskych médií Škriniar po dvoch skvelých sezónach v drese "nerazzurri" momentálne výkonnostne stagnuje, keďže sa nedostatočne adaptoval na defenzívny systém trénera Antonia Conteho s tromi obrancami.

Podľa Gazzetta dello Sport bez predaja veľkého hráča nemôžu tréner Antonio Conte a výkonný riaditeľ Giuseppe Marotta pomýšľať na veľké nákupy. Istotou je zatiaľ príchod marockého krídelníka Achrafa Hakimiho za 45 miliónov eur z Realu Madrid. Inter Miláno stále bojuje o futbalový titul v Taliansku, hoci nemá dobrú východiskovú pozíciu. Tri kolá pred koncom sú "nerazzurri" v tabuľke tretí o 7 bodov za lídrom Juventusom Turín.

Viac k témam: prestup
Zdroj: Webnoviny.sk - Škriniar by mohol opustiť Inter Miláno, vedenie poškuľuje po dvoch nových hráčoch © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.