Streda, 8. máj 2024
Mimoriadne správy

Škriniar bude možno mať nového spoluhráča, Inter pokukuje po najlepšom strelcovi ManUtd

 Webnoviny   7. november 2018  291  
Škriniar bude možno mať nového spoluhráča, Inter pokukuje po najlepšom strelcovi ManUtd

MILÁNO 7. novembra (WebNoviny.sk) - Futbalový klub Inter Miláno má údajne záujem o angažovanie Anthonyho Martiala z Manchestru United. Informáciu priniesol portál football-italia.net.

Francúzsky útočník je počas aktuálnej ligovej sezóny najlepším strelcom "červených diablov" s piatimi gólmi na konte. K anglickému celku prestúpil v roku 2015 a počas nasledujúceho septembra mu na Old Trafforde vyprší zmluva.

Martial podľa posledných informácií nechce predĺžiť s Manchestrom kontrakt a okrem Interu Miláno sa o jeho služby intenzívne zaujíma aj Juventus Turín. "Samozrejme, bol by som rád, keby ostal. Viem, že je to aj jeden zo zámerov klubu, takže dúfam, že u nás zotrvá," vyjadril sa k špekuláciám o odchode 22-ročného Francúza jeho klubový tréner José Mourinho.

V prípade prestupu do Interu by sa Martial mohol stať spoluhráčom Milana Škriniara, ktorý je pevnou súčasťou klubu od 7. júla 2017.

Viac k témam: Anthony Martial, Inter Miláno, Manchester United, Premier League, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk - Škriniar bude možno mať nového spoluhráča, Inter pokukuje po najlepšom strelcovi ManUtd © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.