Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Šampióna Tour de France Frooma zrazilo na tréningu auto

 Webnoviny   9. máj 2017  261  
Šampióna Tour de France Frooma zrazilo na tréningu auto

MONAKO 9. mája (WebNoviny.sk) - Trojnásobný víťaz prestížnych cyklistických pretekov Tour de France (2013, 2015 a 2016) Chris Froome vyviazol zo zrážky s autom so zničeným bicyklom.

Odporúčame:
Petra Sagana čakajú jeho obľúbené preteky, na ktorých nazbieral rekordných 15 etapových triumfov

Incident sa udial neďaleko jeho domu v Monte Carle počas utorkového ranného tréningu, keď doňho úmyselne narazil automobil. "Zvalcoval ma netrpezlivý vodič, ktorý išiel za mnou aj na chodník. Našťastie som v poriadku, bike je totálne zničený," uviedol Froome na twitteri a priložil aj fotografiu. Tridsaťjedenročný britský cyklista je v príprave, po ktorej bude od júla obhajovať titul na TdF.

Len pred tromi týždňami zahynul taliansky cyklista Michele Scarponi, člen tímu Astana a víťaz pretekov Giro d'Italia 2011. Osudnou sa mu stala zrážka s vozidlom na križovatke počas ranného tréningu neďaleko jeho domova vo Filottrane.



Viac k témam: Chris Froome, cyklistika, Tour de France
Zdroj: Webnoviny.sk - Šampióna Tour de France Frooma zrazilo na tréningu auto © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.