Utorok, 7. máj 2024
Oblačno  14 °C
Mimoriadne správy

Salah je presvedčený o svojej účasti na MS v Rusku, aj napriek zraneniu z finále Ligy majstrov

 Webnoviny  28. máj 2018  233  
Salah je presvedčený o svojej účasti na MS v Rusku, aj napriek zraneniu z finále Ligy majstrov

LIVERPOOL 28. mája (WebNoviny.sk) - Predstavitelia anglického futbalového klubu FC Liverpool aj útočník Mohamed Salah sú presvedčení, že sa tento 25-ročný Egypťan stihne zotaviť zo zranenia ramena a napokon sa predstaví na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Rusku (14. júna - 15. júla).

Salah doplatil na nešťastný súboj so stopérom Realu Madrid Sergiom Ramosom v sobotňajšom finále Ligy majstrov 2017/2018, v ktorom odohral len úvodnú polhodinu a Liverpool napokon podľahol favorizovanému súperovi 1:3.

Odporúčame:
Zidane prežíva veľkolepé chvíle, Klopp sa po ďalšom neúspešnom finále Ligy majstrov cíti strašne

"Bola to ťažká noc, ale som bojovník. Som presvedčený, že budem na MS v Rusku. Vaša láska a podpora mi dodávajú silu," uviedol na twitteri Mohamed Salah. Egypťania sa na scéne "mundialu" predstavia po 28 rokoch. Prvý zápas na turnaji odohrajú 15. júna v Jekaterinburgu proti Uruguajčanom. Neskôr v rámci A-skupiny nastúpia aj proti domácim Rusom a tímu Saudskej Arábie.

Viac k témam: Egypt, FC Liverpool, futbal, Liga majstrov, Mohamed Salah
Zdroj: Webnoviny.sk - Salah je presvedčený o svojej účasti na MS v Rusku, aj napriek zraneniu z finále Ligy majstrov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.