Nedeľa, 19. máj 2024
Prevažne slnečno  19 °C
Mimoriadne správy

Ruských futbalistov v Moskve pozdravili tisícky ľudí, poďakovali sa im za účinkovanie na domácich MS

 Webnoviny   8. júl 2018  237  
Ruských futbalistov v Moskve pozdravili tisícky ľudí, poďakovali sa im za účinkovanie na domácich MS

MOSKVA 8. júla (WebNoviny.sk) - Tisícky fanúšikov sa v nedeľu zhromaždili v Moskve, aby sa poďakovali ruským futbalovým reprezentantom za výkony na majstrovstvách sveta. Organizátor na podujatí skončil vo štvrťfinále, keď v Soči nestačil na Chorvátsko po rozstrele zo značky pokutového kopu.

"Hrali sme pre vás, ste najlepší," vyhlásil v priestore fanúšikovskej zóny brankár Igor Akinfejev. "Dokázali sme, že sme futbalová krajina," doplnil ho útočník Arťom Dziuba, ktorý si na šampionáte pripísal tri góly.

Odporúčame:
Anglicko môže v Rusku získať titul, tvrdí tréner Švédska Janne Andersson

S verejným ospravedlnením sa pripojil aj útočník Fiodor Smolov, ktorému v rozstrele nevyšla "panenkovská" penalta. "Čokoľvek ste si o mne včera pomysleli, presne to by som povedal aj ja," povedal a dav mu aplaudoval.

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:


Viac k témam: Moskva, MS 2018 futbal Rusko
Zdroj: Webnoviny.sk - Ruských futbalistov v Moskve pozdravili tisícky ľudí, poďakovali sa im za účinkovanie na domácich MS © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.