Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  17,5 °C
Mimoriadne správy

Ronaldinho nemôže opustiť Brazíliu, na krku má miliónové dlhy

 Webnoviny   7. november 2018  276  
Ronaldinho nemôže opustiť Brazíliu, na krku má miliónové dlhy

RIO DE JANEIRO 7. novembra (WebNoviny.sk) - Bývalá futbalová hviezda Ronaldinho má podľa viacerých správ zo Španielska na krku dlhy vo výške dva milióny eur. Tridsaťosemročný Brazílčan bol spolu so svojím bratom Robertom Assisom obvinený z nelegálnej výstavby v chránenom území.

Autority z najrozľahlejšej krajiny Južnej Ameriky navyše zistili, že niekdajší hráč FC Barcelona či AC Miláno má na svojom bankovom účte iba približne šesť eur. V dôsledku toho mu brazílske súdy zadržali pas. V súčasnosti má Ronaldinho zákaz opustiť svoju rodnú krajinu. Informácie priniesol denník Marca.

Nelegálna stavba mala vzniknúť v roku 2015 v okolí mesta Porto Alegre. Pre environmentálne škody bol Ronaldinho pokutovaný sumou 187 000 eur. Súčasný ambasádor FC Barcelona si údajne zobral hypotéku, ktorá mu mala pomôcť v splatení dlhov. Tie však v priebehu štyroch rokov narástli pre vysokú úrokovú sadzbu na gigantické hodnoty.

Držiteľ titulu majstra sveta z roku 2002 mal v pláne 17. novembra uskutočniť charitatívny zápas v nemeckom Frankfurte, v ktorom by sa so svojimi blízkymi priateľmi predstavil proti All-Star výberu Reného Adlera. Pokiaľ však nezaplatí svoj dvojmiliónový dlh, nebude mu umožnené vycestovať z Brazílie.

Viac k témam: Ronaldinho
Zdroj: Webnoviny.sk - Ronaldinho nemôže opustiť Brazíliu, na krku má miliónové dlhy © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.