Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Rímske pamiatky preventívne uzavreli pred odvetným zápasom Ligy Majstrov

 Webnoviny   2. máj 2018  216  
Rímske pamiatky preventívne uzavreli pred odvetným zápasom Ligy Majstrov

RÍM 2.mája (WebNoviny.sk) - Rímske úrady sa rozhodli uzavrieť niektoré z najznámejších pamiatok pred stredajším odvetným zápasom semifinále Ligy majstrov miestneho AS s FC Liverpool.

Dôvodom je prevencia pred vandalizmom. Očakáva sa príchod tisícov fanúšikov anglického tímu. Ochranné bariéry umiestnili okolo fontán Di Trevi a Fontana della Barcaccia, ktorá sa nachádza pred Španielskymi schodmi.

Odporúčame:
Real nikdy neumiera a Ulreich na túto noc nezabudne, ohlasy médií na semifinále Ligy majstrov

Druhú menovanú pamätihodnosť poškodili priaznivci Feyenordu Rotterdam pred troma rokmi počas zápasu Európskej ligy. Stredajší duel sprevádzajú obavy z násilností po tom, ako dvaja priaznivci "vlkov" vážne zranili muža pred minulotýždňovým prvým stretnutím v Anglicku. LFC na Anfielde triumfoval 5:2.

"The Reds" vo svojom stanovisku odporučili svojim fanúšikom využiť pri ceste na štadión autobusy či taxíky, dôrazne neodporučili ísť na Olympijský štadión pešo.

Viac k témam: AS Rím, FC Liverpool, Liga majstrov
Zdroj: Webnoviny.sk - Rímske pamiatky preventívne uzavreli pred odvetným zápasom Ligy Majstrov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.