Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  16,5 °C
Mimoriadne správy

Real Madrid údajne zvažuje kúpu Ibrahimoviča, mal by vyliečiť streleckú impotenciu „pusiniek“

 Webnoviny  23. október 2018  241  
Real Madrid údajne zvažuje kúpu Ibrahimoviča, mal by vyliečiť streleckú impotenciu „pusiniek“

MADRID 23. októbra (WebNoviny.sk) - Futbalový Real Madrid údajne zvažuje angažovanie 37-ročného Švéda Zlatana Ibrahimoviča. Ten napriek pokročilému futbalovému veku stále tvrdí muziku v zámorskej MLS, kde v drese Los Angeles Galaxy nastrieľal v tejto sezóne už 22 gólov.

Za mesiac strelili jediný gól


Novinár Manolo Lama z rádia Cadena Cope tvrdí, že práve Ibrahimovič by mohol byť liekom na nevídanú súčasnú streleckú impotenciu "pusiniek". Úradujúci šampión Ligy majstrov v ostatných piatich zápasoch nevyhral ani raz a získal jediný bod za remízu v derby s Atléticom.

Navyše za posledný mesiac strelili "Los Blancos" jediný gól nedávno do siete Levante, ale aj tak nezabránili prehre 1:2. V tabuľke La Ligy sa zošuchli na 7. miesto.

Šiesty najstarší hráč veľkoklubu


Real Madrid by mohol získať Ibrahimoviča v januárovom prestupovom období na krátkodobý kontrakt. Ak sa tak stane, kontroverzný, ale futbalovo stále geniálny Švéd bude vo veku 37 rokov a 3 mesiace šiestym najstarším hráčom kráľovského veľkoklubu v jeho histórii a vôbec najstarším v čase podpisu zmluvy.

Niekdajší hráč FC Barcelona, Juventusu Turín, Ajaxu Amsterdam, Interu a AC Miláno, Paríža St. Germain či Manchestru United má stále šancu postúpiť s LA Galaxy do play-off MLS. V 27 zápasoch tejto sezóny za "veľkou mlákou" nastrieľal 22 gólov a pridal aj 6 asistencií a podľa amerických médií prežíva tam druhú mladosť.

Viac k témam: Real Madrid, Zlatan Ibrahimovič
Zdroj: Webnoviny.sk - Real Madrid údajne zvažuje kúpu Ibrahimoviča, mal by vyliečiť streleckú impotenciu „pusiniek“ © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.