Pondelok, 8. júl 2024
Mimoriadne správy

Real Madrid podľa Capella platí daň za stratu hviezdneho Ronalda

 Webnoviny  27. november 2018  254  
Real Madrid podľa Capella platí daň za stratu hviezdneho Ronalda

RÍM 27. novembra (WebNoviny.sk) - Podľa talianskeho futbalového trénera Fabia Capella nezažíva AS Rím ani Real Madrid vydarené obdobie. Vážnejšie sa mu však javí situácia 13-násobného európskeho klubového šampióna z Madridu.

"Real platí daň za stratu Cristiana Ronalda, ktorý bol schopný priniesť výsledky. Keď tam bol, všetci súperi sa ho báli, a to dávalo viac slobody ostatným hráčom. Napriek tomu by som bol na mieste Rimanov ostražitý, pretože Real má stále dosť kvality," poznamenal 72-ročný kouč pre denník Gazzetta dello Sport.

Capello v minulosti viedol obidve tieto mužstvá. S každým z nich dokázal získať majstrovský titul, s Madridčanmi dokonca dvakrát. AS a Real v utorok večer nastúpia proti sebe na rímskom Olympijskom štadióne v dueli G-skupiny Ligy majstrov 2018/2019.

"Giallorossi" aj "biely balet" môžu získať miestenku do jarného osemfinále. Teoreticky môžu mať postup "v suchu" už pred zápasom, a to vtedy, ak CSKA Moskva v skoršom dueli doma nezvíťazí nad Viktoriou Plzeň (začiatok o 18.55 h).

Viac k témam: AS Rím, La Liga, Real Madrid, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk - Real Madrid podľa Capella platí daň za stratu hviezdneho Ronalda © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.