Utorok, 18. jún 2024
Slnečno  27 °C
Mimoriadne správy

Prezidentovi Realu Madrid údajne došla trpezlivosť, trénera Lopeteguiho má vystriedať Conte

 Webnoviny  28. október 2018  250  
Prezidentovi Realu Madrid údajne došla trpezlivosť, trénera Lopeteguiho má vystriedať Conte

MADRID 28. októbra (WebNoviny.sk) - "V tejto chvíli som veľmi smutný, ale mám v sebe silu, aby som tento tím pozdvihol. Nepochybujem o tom," povedal po nedeľňajšej vysokej prehre na ihrisku FC Barcelona (1:5) tréner španielskeho klubu Real Madrid Julen Lopetegui.

"Biely balet" v ostatných piatich ligových stretnutiach utrpel až štyri prehry a získal jediný bod za remízu v mestskom derby s Atléticom (0:0). Po 10. kole figuruje v La Lige 2018/2019 až na 9. mieste a zdá sa, že Lopetegui už nedostane ďalšiu možnosť na nápravu.

Ako píše web madridského denníka AS, prezidentovi Realu Florentinovi Pérezovi definitívne došla trpezlivosť. V najbližších hodinách údajne odvolá z funkcie trénera Lopeteguiho a v pondelok vymenuje nového hlavného kouča - Taliana Antonia Conteho. "Los Blancos" by mal viesť už v stredajšom zápase šestnásťfinále Španielskeho pohára v Melille. Conte je bez práce od konca minulej sezóny, keď ukončil pôsobenie v anglickom klube FC Chelsea.

Viac k témam: La Liga, Real Madrid
Zdroj: Webnoviny.sk - Prezidentovi Realu Madrid údajne došla trpezlivosť, trénera Lopeteguiho má vystriedať Conte © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.