Sobota, 4. máj 2024
Mimoriadne správy

Prestup brankára Courtoisa do Realu sa komplikuje, Chelsea nemá adekvátnu náhradu

 Webnoviny  30. júl 2018  248  
Prestup brankára Courtoisa do Realu sa komplikuje, Chelsea nemá adekvátnu náhradu

LONDÝN 30. júla (WebNoviny.sk) - Belgický futbalový brankár Thibaut Courtois sa zatiaľ nebude sťahovať z londýnskej Chelsea do Realu Madrid.

Podľa informácií Sky Sports účastník anglickej Premier League pozastavil rokovania o prestupe, pretože nemá adekvátnu náhradu za najlepšieho gólmana uplynulých MS vo futbale.

Odporúčame:
Tréner Realu Marid Julen Lopetegui chce postaviť tím na španielskom reprezentantovi Iscovi

Dvadsaťšesťročný Courtois mal v španielskej metropole nahradiť Kostaričana Keylora Navasa, pričom Real za neho ponúkol 35 miliónov. Podľa francúzskeho RMC Sport bol belgický reprezentant blízko podpisu zmluvy na štyri sezóny.

Vedenie Chelsea v prípade dvojmetrového brankára riskuje, pretože ak ho nespeňaží v priebehu sezóny 2018/19, na začiatku nasledujúceho leta zostane bez kontraktu. Ako voľný hráč môže zamieriť do akéhokoľvek klubu zadarmo.

Viac k témam: FC Chelsea, Real Madrid, Thibaut Courtois
Zdroj: Webnoviny.sk - Prestup brankára Courtoisa do Realu sa komplikuje, Chelsea nemá adekvátnu náhradu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.