Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Prestížne derby pražských „S“ nemalo víťaza, Stoch odohral celý zápas

 Webnoviny   4. november 2018  303  
Prestížne derby pražských „S“ nemalo víťaza, Stoch odohral celý zápas

PRAHA 4. novembra (WebNoviny.sk) - Nedeľňajšie už 290. pražské derby medzi Spartou a Slaviou ako súčasť 14. kola najvyššej českej futbalovej súťaže 2018/2019 sa skončilo nerozhodne 2:2.

Na Letnej začali lepšie hostia, ktorí sa zásluhou presnej hlavičky Ondřeja Kúdelu dostali do vedenia. Sparta dokázala vývoj stretnutia otočiť ešte pred prestávkou - na 1:1 vyrovnal ghanský útočník Benjamin Tetteh a v nadstavenom čase prvej časti premenil pokutový kop Guélor Kanga.

Po zmene strán Slavia zvýšila aktivitu, domácich nepustila do zakončenia a napokon aj vyrovnala. V 70. min uzavrel "gólový film" zápasu Tomáš Souček. Zápas, ktorý sledovalo viac než 17-tisíc fanúšikov, musel rozhodca na pár minút prerušiť pre vyčíňanie domácich fanúšikov s pyrotechnikou.

Fortuna:Liga - 14. kolo



  • výsledok nedeľňajšieho zápasu


Sparta Praha - Slavia Praha 2:2 (2:1)
Góly: 42. Tetteh, 45.+ Kanga (z pok. kopu) - 36. Kúdela, 70. T. Souček
Lukáš Štetina (Sparta) aj Miroslav Stoch (Slavia) odohrali celé stretnutie



Viac k témam: AC Sparta Praha, Fortuna liga, Lukáš Štetina, Miroslav Stoch, SK Slavia Praha
Zdroj: Webnoviny.sk - Prestížne derby pražských „S“ nemalo víťaza, Stoch odohral celý zápas © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.