Piatok, 27. september 2024
Slabý dážď  15,5 °C
Mimoriadne správy

Poľskú futbalovú reprezentáciu by mohol viesť tréner Ruska Čerčesov

 Webnoviny   2. júl 2018  235  
Poľskú futbalovú reprezentáciu by mohol viesť tréner Ruska Čerčesov

VARŠAVA 2. júla (WebNoviny.sk) - Ruský futbalový tréner Stanislav Čerčesov by sa mohol stať novým reprezentačným koučom Poľska. Tamojší futbalový zväz (PZPN) údajne uvažuje ako o 54-ročnom kormidelníkovi ako o možnom nástupcovi Adama Nawalku. Súčasný lodivod ruskej "zbornej", s ktorou postúpil do štvrťfinále domácich MS 2018, už v minulosti v Poľsku pôsobil.

Odporúčame:
Brazílčania túžia po perfektnom zápase, Mexičania ešte chcú zotrvať na MS vo futbale

V rokoch 2015/2016 viedol Legiu Varšava, s ktorou získal "double" za víťazstvo v lige a pohári. V Legii boli jeho zverencami aj Slováci Ondrej Duda a Dušan Kuciak. Nie sú to však jediní slovenskí hráči, ktorých v minulosti viedol. V Amkare Perm zase trénoval útočníka Martina Jakubka a v Diname Moskva pod ním pôsobil reprezentačný obranca Tomáš Hubočan.

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:


Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, poľská futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Poľskú futbalovú reprezentáciu by mohol viesť tréner Ruska Čerčesov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.