Sobota, 4. máj 2024
Mimoriadne správy

Polícia chystá opatrenia pred zápasom Európskej ligy, Spartak Trnava doma hostí Anderlecht Brusel

 Webnoviny  19. september 2018  313  
Polícia chystá opatrenia pred zápasom Európskej ligy, Spartak Trnava doma hostí Anderlecht Brusel

TRNAVA 19. septembra (WebNoviny.sk) – Polícia v súvislosti s futbalovým zápasom Európskej ligy Spartak Trnava – RSC Anderlecht Brusel vo štvrtok 20. septembra v čase približne od 16:30 do 20:30 uzatvorí Kollárovu ulicu v Trnave v úseku od budovy Právnickej fakulty po vjazd do podzemných garáží City Areny.

Od približne 18:00 do 20:30 bude Kollárova ulica uzatvorená už od križovatky s Hospodárskou a Dohnányho ulicou. Zápas 1. kola Európskej ligy Spartak Trnava – Anderlecht Brusel má úvodný výkop na Štadióne Antona Malatinského o 21:00. Kollárova ulica je spojnicou zo železničnej a autobusovej stanice k štadiónu.

Odporúčame:
Európska liga (play-off): Spartak Trnava zvládol odvetu s NK Olimpija Ľubľana a postúpil do skupinovej fázy

Uzatvorenie Kollárovej ulice sa môže podľa trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej meniť podľa aktuálnej bezpečnostnej situácie. Polícia žiada obyvateľov, aby s uvedenými obmedzeniami už vopred rátali. Do starej časti mesta, teda na Vajanského, Hlavnú a niektoré ďalšie ulice, sa budú môcť dostať z Hospodárskej ulice cez Námestie SNP.

V centre Trnavy bude vo štvrtok 20. septembra opäť platiť aj zákaz predaja a pitia nápojov s obsahom alkoholu vyšším ako 4,1 percenta. V praxi to znamená, že v čase od 15:00 do polnoci bude povolené z alkoholických nápojov len desaťstupňové pivo. Zákaz platí nielen pre reštaurácie či bary, ale alkoholické nápoje nemôžu predávať ani predajne potravín.

Viac k témam: alkohol, Anderlecht Brusel, Európska liga UEFA, FC Spartak Trnava, Polícia SR, Štadión Antona Malatinského
Zdroj: Webnoviny.sk - Polícia chystá opatrenia pred zápasom Európskej ligy, Spartak Trnava doma hostí Anderlecht Brusel © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.