Piatok, 10. máj 2024
Mimoriadne správy

Plzeň stráca na Slaviu už 11 bodov, trénera Vrbu by mohol nahradiť Guľa

 Webnoviny  28. november 2019  308  
Plzeň stráca na Slaviu už 11 bodov, trénera Vrbu by mohol nahradiť Guľa

28.11.2019 (Webnoviny.sk) - Tréner Pavel Vrba možno už počas zimnej prestávky skončí vo futbalovom tíme FC Viktoria Plzeň, v ktorom zväčša úspešne pôsobil s krátkymi prestávkami od roku 2008. Vedenie Viktorie je nespokojné s výkonmi mužstva v posledných týždňoch a seriózne zvažuje zmenu na poste hlavného trénera.

Viktoria je v tabuľke druhá


Novým kormidelníkom červeno-modrých by sa mal stať Slovák Adrián Guľa, momentálne tréner slovenskej reprezentácie do 21 rokov. Informuje o tom web isport.blesk.cz.

Plzni síce patrí druhá priečka v tabuľke najvyššej českej súťaže, ale manko na lídra Slaviu Praha je až 11-bodové a mužstvo pod vedením Vrbu sa výraznejšie nepresadilo ani v aktuálnej edícii európskej pohárovej súťaže.

Dvojmiliónová pokuta pre tím


Po zatiaľ poslednej remíze 1:1 na ihrisku poslednej Karvinej prišiel do šatne šéf klubu Adolf Šádek a mužstvu dal jasne najavo, že takéto výkony ďalej nebude tolerovať.

"Podľa informácii denníka Šport uložil mužstvu kolektívnu pokutu 2 milióny českých korún a v hre je aj zmena na poste trénera. Pavla Vrbu by mohol hneď po skončení jesennej časti súťaže nahradiť Adrián Guľa," píše isport.blesk.cz.

Na futbalistov Plzne čakajú v jesennej časti Fortuna ligy už len dva domáce zápasy proti Bohemiansu Praha a Tepliciam, resp. výjazd do Slovácka. Vedenie klubu vyžaduje plný bodový zisk aj zlepšený herný prejav v týchto zápasoch.

Viac k témam: Fortuna liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Plzeň stráca na Slaviu už 11 bodov, trénera Vrbu by mohol nahradiť Guľa © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.