Piatok, 17. máj 2024
Mimoriadne správy

Peter Cehlárik sa vracia do NHL, vedenie „medveďov“ ho povolalo do prvého tímu

 Webnoviny  29. január 2019  256  
Peter Cehlárik sa vracia do NHL, vedenie „medveďov“ ho povolalo do prvého tímu

BOSTON 29. januára (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejový útočník Peter Cehlárik sa vrátil späť do prvého tímu Bostonu Bruins a bude naďalej nastupovať v zámorskej NHL.

Dvadsaťtriročný krídelník putoval pred vyše týždňom do nižšej AHL, kde odohral dva duely bez bodového zisku. Vedenie "medveďov" ho poslalo do Providence len z toho dôvodu, aby sa udržal v zápasovom tempe, pretože Boston mal desaťdňovú súťažnú prestávku.

Spolu so žilinským rodákom sa posunuli do prvého mužstva aj ďalší útočník Trent Frederic a brankár Zane McIntyre. Opačným smerom zamierili mladí ofenzívni hráči Jakob Forsbacka Karlsson a Ryan Donato. Informácie priniesol oficiálny web Bruins.

Cehlárik strávil väčšinu doterajšej sezóny v AHL, kde odohral 39 zápasov so ziskom 29 bodov (10+19) za Providence Bruins. V NHL dostal priestor tesne pred pauzou určenou na Zápas hviezd a v troch vystúpeniach si pripísal tri body za dva góly a jednu asistenciu.

Viac k témam: AHL, Boston Bruins, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Peter Cehlárik sa vracia do NHL, vedenie „medveďov“ ho povolalo do prvého tímu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.