Piatok, 19. apríl 2024
Zamračené  7 °C
Mimoriadne správy

Ovečkin pre pozitívny test na COVID-19 vynechá Zápas hviezd, jeho náhradníka tak čaká premiéra

 Webnoviny   3. február 2022  157  
Ovečkin pre pozitívny test na COVID-19 vynechá Zápas hviezd, jeho náhradníka tak čaká premiéra

3.2.2022 (Webnoviny.sk) - Ruský hokejový útočník Alexander Ovečkin mal pozitívny test na koronavírus a počas najbližšieho víkendu vynechá exhibičný Zápas hviezd NHL v Las Vegas.

Viac o téme: Koronavírus


Od stredy je ofenzívna opora klubu Washington Capitals súčasťou tzv. protokolu. Skúsený Rus sa mal už ôsmykrát predstaviť v tradičnej exhibícii zámorskej hokejovej profiligy.

Náhradník Wilson bude mať premiéru


Alexander Ovečkin v aktuálne sezóne NHL nastrieľal zatiaľ 29 gólov a v hodnotí strelcov je tretí, v kanadsko-americkej súťaži má na svojom konte spolu už 789 presných zásahov a v historických tabuľkách je štvrtý. V stredu už chýbal v zostave Capitals pri domácej prehre s Edmontonom 3:5.

Kapitána Capitals v exhibícii nahradí jeho klubový spoluhráč Tom Wilson, ktorý sa v tejto v exhibícii predstaví premiérovo.

Ovečkin je zrejme poriadne sklamaný


"Som presvedčený, že je poriadne sklamaný. Sklamaný je najmä kvôli tomu, že nemohol hrať dnes proti Oilers. Ešte som nevidel chlapíka, ktorí urobí aj nemožné, aby mohol hrať. Nenávidí, keď nemôže nastúpiť a pomôcť tímu v boji o víťazstvo. Čo sa týka Zápasu hviezd, do nominácie sa dostal zaslúžene a tiež ho isto škrie, že tam bude chýbať," povedal tréner Washingtonu Peter Laviolette.

Viac k témam: Koronavírus, NHL National Hockey League, Zápas hviezd NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Ovečkin pre pozitívny test na COVID-19 vynechá Zápas hviezd, jeho náhradníka tak čaká premiéra © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.