Štvrtok, 2. máj 2024
Mimoriadne správy

Opustí hviezdny Hazard Stamford Bridge? Svoje rozhodnutie už oznámil vedeniu FC Chelsea

 Webnoviny  13. máj 2019  894  
Opustí hviezdny Hazard Stamford Bridge? Svoje rozhodnutie už oznámil vedeniu FC Chelsea

LONDÝN 13. mája (WebNoviny.sk) - Belgický futbalový reprezentant Eden Hazard uviedol, že už učinil rozhodnutie týkajúce sa jeho budúcnosti a oznámil ho aj zástupcom aktuálneho zamestnávateľa - anglického klubu FC Chelsea. Zatiaľ ho však neplánuje uverejniť.

Dvadsaťosemročný ofenzívny záložník má na Stamford Bridge kontrakt platný do konca budúcej sezóny. Už niekoľko mesiacov sa však v médiách píše o tom, že sa v lete presunie do španielskeho Realu Madrid. "Rozhodol som sa, ale nie je to iba o mne," povedal Hazard po nedeľňajšom zápase na ihrisku Leicestru City (0:0).

Na otázku, či sa v otázke jeho budúcnosti viac vyjasní po finále Európskej ligy (29. mája v Baku, pozn.) s Arsenalom Londýn, Hazard odpovedal: "Myslím si, že áno."

Viac k témam: FC Chelsea, Premier League
Zdroj: Webnoviny.sk - Opustí hviezdny Hazard Stamford Bridge? Svoje rozhodnutie už oznámil vedeniu FC Chelsea © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.