Piatok, 17. máj 2024
Mimoriadne správy

Okolo Messiho krúžia bohaté čínské kluby, Barcelona si ho chce udržať

 Webnoviny   6. marec 2017  237  
Okolo Messiho krúžia bohaté čínské kluby, Barcelona si ho chce udržať

BARCELONA 6. marca (WebNoviny.sk) - Španielsky futbalový klub FC Barcelona je údajne ochotný ponúknuť Lionelovi Messimu pri rokovaniach o novej zmluve maximálne 35 miliónov eur.

Predstavitelia "blaugranas" však dúfajú, že 29-ročný Argentínčan sa rozhodne pre zotrvanie v klube napriek tomu, že okolo neho krúžia bohaté čínske kluby. Denník Marca uviedol, že Barcelona si nemôže dovoliť hráčovi vyplatiť astronomickú sumu.

Odporúčame:
Video: Barca vyprášila doma Celtu Vigo, Real vyhral vonku

Messi preferuje ďalšie pôsobenie v Katalánsku najmä pre rodinné dôvody. Jeho syn v Barcelone chodí do školy, kamaráti sa s deťmi Luisa Suáreza a Gerarda Piquého. Navyše, jeho polovička Antonella Roccuzzová je v prípade odchodu z Barcelony naklonená jedine návratu do rodného Rosaria.



Viac k témam: FC Barcelona, futbal, Lionel Messi
Zdroj: Webnoviny.sk - Okolo Messiho krúžia bohaté čínské kluby, Barcelona si ho chce udržať © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.