Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

Nová metla dobre metie, Hrnčárov Trenčín zvíťazil rozdielom triedy nad Žilinou

 Webnoviny   3. november 2019  364  
Nová metla dobre metie, Hrnčárov Trenčín zvíťazil rozdielom triedy nad Žilinou

3.11.2019 (Webnoviny.sk) - Futbalisti AS Trenčín pod vedením nového trénera Norberta Hrnčára v najvyššej slovenskej súťaži Fortuna lige 2019/2020 neprehrali ani v druhom zápase. V nedeľňajšom dohrávanom stretnutí 14. kola základnej časti triumfovali nad hráčmi MŠK Žilina rozdielom triedy 3:0 a nadviazali na minulotýždňovú cennú remízu z Ružomberka (2:2).

Pod Dubňom, inak v domovskom stánku Žilinčanov, rozhodli Trenčania o trojbodovom zisku až v záverečných fázach zápasu. V 70. min otvoril skóre obranca Martin Šulek a už o minútu pridal druhý zásah Osman Bukari. Víťazstvo AS definitívne spečatil v 87. min chorvátsky legionár Ante Roguljič.

Trenčín si víťazstvom nad Žilinou výrazne zvýšil vyhliadky na účasť v poprednej "šestke", na ktorú momentálne zo 7. pozície stráca jediný bod. "Šošoni" prehrali iba druhý ligový zápas v aktuálnej sezóne. Zostali na 2. mieste, no ich strata na vedúci Slovan Bratislava je už päťbodová.

Fortuna liga 2019/2020 - základná časť - 14. kolo



  • nedeľa


AS Trenčín - MŠK Žilina 3:0 (0:0) - hralo sa v Žiline
Góly: 70. M. Šulek, 71. Bukari, 87. Roguljič



Viac k témam: Fortuna liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Nová metla dobre metie, Hrnčárov Trenčín zvíťazil rozdielom triedy nad Žilinou © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.