Nedeľa, 29. september 2024
Mimoriadne správy

Nespokojní fanúšikovia Fenerbahce kritizujú Advocaata, chcú vidieť hrať Stocha

 Webnoviny   3. apríl 2017  276  
Nespokojní fanúšikovia Fenerbahce kritizujú Advocaata, chcú vidieť hrať Stocha

ISTANBUL 3. apríla (WebNoviny.sk) - Výkon marockého stredopoliara v službách tureckého futbalového klubu Fenerbahce Istanbul Aatifa Chahechouha v sobotňajšom dueli 26. tamojšej najvyššej súťaže na pôde Karabüksporu vyvolal medzi fanúšikmi ´Feneru´ otázku, prečo tréner mužstva Dick Advocaat permanentne odsúva na vedľajšiu koľaj slovenského krídelníka Miroslava Stocha.

Odporúčame:
Miroslav Stoch sa stal otcom, fotku synčeka zverejnil na Instagrame

Dvadsaťsedemročný rodák z Nitry naposledy nastúpil v súťažnom dueli ešte 19. februára v súboji s Kasimpasou (0:0), odvtedy ani raz nefiguroval v zápasovej nominácii. "Stoch nemôže byť horší hráč ako Aatif Chahechouhe a Volkan Sen," napísalo twitterové konto Fenerbahce Republic. "99% priaznivcov Fenerbahce sa čuduje, prečo si Miroslav Stoch nezaslúži aspoň jednu šancu," pridáva sa Feneronline.



Viac k témam: Fenerbahce Istanbul, futbal, Miroslav Stoch
Zdroj: Webnoviny.sk - Nespokojní fanúšikovia Fenerbahce kritizujú Advocaata, chcú vidieť hrať Stocha © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.