Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Násilné vyčíňanie generálneho riaditeľa Slovana má následky, voči Kmotríkovi vzniesli obvinenie

 Webnoviny   9. apríl 2018  309  
Násilné vyčíňanie generálneho riaditeľa Slovana má následky, voči Kmotríkovi vzniesli obvinenie

TRNAVA 9. apríla (WebNoviny.sk) - Polícia začala stíhať viceprezidenta a zároveň generálneho riaditeľa slovenského futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava Ivana Kmotríka mladšieho za prečin ublíženia na zdraví v súvislosti s jeho údajným napadnutím príslušníka bezpečnostnej služby na sobotňajšom zápase v Trnave v rámci 4. kola nadstavbovej časti (skupina o titul) najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy 2017/2018.

SBS-kár skončil v nemocnici


"Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví. Bližšie informácie k prebiehajúcim úkonom polícia nateraz nemôže poskytnúť," uviedla v pondelok pre agentúru SITA hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Mária Linkešová.

Odporúčame:
Generálny riaditeľ Slovana Kmotrík ml. skončil v rukách polície, údajne pohárom udrel SBS-kára

Podľa medializovaných informácií Ivan Kmotrík ml. mal v priestoroch mixzóny, kabín tímov a rozhodcov vraziť skleneným pohárom do tváre príslušníka bezpečnostnej služby a spôsobiť mu krvavé zranenie. Toho vraj ošetrili priamo na štadióne a následne podstúpil vyšetrenie aj v nemocnici.

"Skleneným pohárom údajne udrel SBS-kára do hlavy, keď si od neho pýtal lístok do VIP zóny. SBS-kár skončil v nemocnici," referoval na margo incidentu ešte v sobotu portál tvnoviny.sk. Útočník údajne skončil na policajnej stanici.

Rizikový duel


Spomenutý sobotňajší futbalový duel dvoch tradičných rivalov FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava vyhodnotila polícia ako rizikový vrátane bezpečnostných opatrení.

Stretnutie na Štadióne Antona Malatinského v Trnave sa skončilo tesným víťazstvom domáceho tímu 1:0. Spartak si tým upevnil líderské postavenie v tabuľke najvyššej súťaže a priblížil sa k zisku majstrovského titulu, ktorý naposledy získal pred dlhými 45 rokmi. Slovan Bratislava šesť kôl pred koncom ligovej sezóny figuruje na 3. mieste s odstupom 10 bodov na Trnavu.

Viac k témam: FC Spartak Trnava, Fortuna liga, futbal, Ivan Kmotrík ml., polícia, ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk - Násilné vyčíňanie generálneho riaditeľa Slovana má následky, voči Kmotríkovi vzniesli obvinenie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.