Sobota, 20. apríl 2024
Oblačno  7,6 °C
Mimoriadne správy

Na košickom turnaji Eastern Cup budú vítaní iba zaočkovaní fanúšikovia, testovaní majú vstup zakázaný

 Webnoviny  17. august 2021  208  
Na košickom turnaji Eastern Cup budú vítaní iba zaočkovaní fanúšikovia, testovaní majú vstup zakázaný

17.8.2021 (Webnoviny.sk) - Na košické stretnutia hokejového turnaja Eastern Cup (19. - 22. augusta) sa dostanú iba zaočkovaní fanúšikovia. Ako informuje vedenie HC Košice, takéto rozhodnutie organizátorom umožní využiť celú kapacitu Crow Arény, v ktorej "oceliari" nastúpia postupne proti slovinskej Ľubľane, maďarskému Miškovcu a Slovanu Bratislava. V rovnakom dejisku sa uskutoční súboj maďarského a slovinského účastníka podujatia.

"V prípade alternatívy s vpúštaním fanúšikov aj s testami by to bolo len 200 divákov," informovali Košičania. Mesto Košice sa v súvislosti pandémiou koronavírusu aktuálne nachádza oranžovej zóne.

Viac o téme: Očkovanie proti koronavírusu na Slovensku


"V prípade nepreukázania sa požadovaným potvrdením majiteľ vstupenky nebude mať umožnený vstup na podujatie a nemá nárok na vrátenie ceny za vstupenku," uvádza sa na webe HC Košice.

Druhým dejiskom podujatia sú Michalovce, kde miestny extraligista nastúpi proti Slovanu Bratislava, rakúskemu Klagenfurtu a Miškovcu. Na Zemplíne sa uskutoční aj zápas medzi Slovanom a Klagenfurtom a duel Ľubľany s Klagenfurtom. Michalovčania ešte nezverejnili, akú formu organizácie súbojov si zvolili na základe zaradenia do zelenej zóny COVID automatu.

Viac k témam: COVID-19, Crow Arena, Eastern Cup, hokejoví fanúšikovia, Koronavírus, Očkovanie proti koronavírusu na Slovensku
Zdroj: Webnoviny.sk - Na košickom turnaji Eastern Cup budú vítaní iba zaočkovaní fanúšikovia, testovaní majú vstup zakázaný © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.