Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Messi možno bude spoluhráčom Škriniara, hlavný sponzor Interu chce prilákať Argentínčana na San Siro

 Webnoviny  26. júl 2018  274  
Messi možno bude spoluhráčom Škriniara, hlavný sponzor Interu chce prilákať Argentínčana na San Siro

MILÁNO 26. júla (WebNoviny.sk) - Po Portugalčanovi Cristianovi Ronaldovi, ktorý nedávno prestúpil z Realu Madrid do Juventusu Turín, chcú Taliani odlákať z najvyššej španielskej futbalovej súťaže ďalšiu hviezdu - Argentínčana Lionela Messiho. Podľa periodika Don Balon by sa o získanie 31-ročného rodáka z Rosaria mohol pokúsiť Inter Miláno, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Milan Škriniar.

Odporúčame:
Cristiano Ronaldo má kondíciu 20-ročného hráča, ukázali výsledky lekárskej prehliadky

Najväčší sponzor "nerazzurri", výrobca pneumatík Pirelli, údajne poprosil majiteľov klubu zo San Sira, aby sa pokúsili osloviť Messiho s ponukou. Známy koncern by chcel finančne zastrešiť prípadný transfer 5-násobného najlepšieho svetového futbalistu.

Spomenutý zdroj dodáva, že prestup je v tejto chvíli málo pravdepodobný, ale rovnako sa v počiatkoch javili aj presuny Neymara či Cristiana Ronalda. V minulosti sa už jedna veľká transakcia na trase Barcelona - Inter Miláno uskutočnila, a to keď sa Brazílčan Ronaldo v roku 1997 po úspešnej sezóne strávenej na Camp Nou rozhodol zamieriť na Apeninský polostrov.

Viac k témam: FC Barcelona, futbal, Inter Miláno, La Liga, Lionel Messi, Pirelli, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk - Messi možno bude spoluhráčom Škriniara, hlavný sponzor Interu chce prilákať Argentínčana na San Siro © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.