Štvrtok, 18. apríl 2024
Prevažne slnečno  7,1 °C
Mimoriadne správy

Messi aj po uplynutí zmluvy zostane v FC Barcelona, verí jeho bývalý spoluhráč Fábregas

 Webnoviny  22. apríl 2020  234  
Messi aj po uplynutí zmluvy zostane v FC Barcelona, verí jeho bývalý spoluhráč Fábregas

22.4.2020 (Webnoviny.sk) - Zatiaľ čo o budúcnosti argentínskeho futbalistu Lionela Messiho (32) sa vedú rôzne špekulácie, jeho bývalý spoluhráč z FC Barcelona Cesc Fábregas má v tom jasno. Podľa stredopoliara AS Monaco dlhodobý líder úradujúceho španielskeho majstra neprestúpi do iného klubu, ani keď sa mu v roku 2021 skončí zmluva v katalánskej metropole.

"Hovoril som s Leom. Vždy mal v úmysle ukončiť kariéru ako súčasť FC Barcelona. Stať sa môže všeličo, ale nemyslím si, že tento svoj cieľ nenaplní," povedal Fábregas vo vysielaní španielskeho rádia Cadena Cope.

Vraj mal ísť do Interu


Podobný názor zastáva aj tréner momentálneho lídra prerušenej španielskej najvyššej súťaže Quique Setién.

"Nemyslím si, že hráč kalibru Messiho sa bude po vypršaní zmluvy chcieť niekam pobrať. Jednoducho zostane na Camp Nou," skonštatoval Setién pre TV3, cituje ho aj rakúsky portál laola1.at.

Nedávno sa v španielskych médiách objavili špekulácie, že šesťnásobný najlepší futbalista na svete by mohol na budúci rok zamieriť do talianskeho Interu Miláno. Medzitým ich sám Messi dementoval.

Situáciu sleduje aj Guardiola


Fenomenálny Argentínčan, ktorý má v súčasnom pracovnom dokumente zakotvenú klauzulu, že 30. júna 2020 môže odísť z Barcelony do ktoréhokoľvek iného klubu, správy o prestupe na San Siro označil ako výmysel.

Podľa televíznej stanice ESPN situáciu okolo futbalového klenotu z Argentíny so záujmom sleduje aj kouč anglického Manchestru City Pep Guardiola, Messiho niekdajší tréner v Barcelone.

V organizácii z Etihad Stadium navyše športovému úseku šéfuje ďalší exbarcelonský funkcionár Txiki Begiristain.

Viac k témam: La Liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Messi aj po uplynutí zmluvy zostane v FC Barcelona, verí jeho bývalý spoluhráč Fábregas © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.