Pondelok, 6. máj 2024
Slabý dážď  18,8 °C
Mimoriadne správy

Martin Škrtel by sa mohol vrátit na Britské ostrovy, údajne rokoval so škótskym veľkoklubom

 Webnoviny   2. august 2019  242  
Martin Škrtel by sa mohol vrátit na Britské ostrovy, údajne rokoval so škótskym veľkoklubom

2.8.2019 (Webnoviny.sk) - Čo sa nepodarilo v máji 2018, mohlo by slovenskému futbalovému obrancovi Martinovi Škrtelovi vyjsť v lete 2019.

Reč je o prestupe do škótskeho klubu Glasgow Rangers, ktorý aktuálne trénuje niekdajší Škrtelov spoluhráč z pôsobenia v FC Liverpool Steven Gerrard. Tridsaťštyriročný slovenský stopér je aktuálne bez klubu a podľa britského periodika Daily Star smeruje práve k "jazdcom".

Správy o odchode niekdajšieho kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie do Glasgowa kolovali mediálnym priestorom už pred viac ako rokom, vtedy bol Škrtel hráčom tureckého Fenerbahce Istanbul a na transfere už kluby boli údajne dohodnuté. Slovenský obranca však aj sezónu 2018/2019 absolvoval v Turecku. Podľa informácií tureckých médií z prvej polovice júla 2019 by však mal Škrtel zostať v krajine a hrať za Istanbul Basaksehir.

"Môj agent hovoril so zástupcami mnohých klubov - Basaksehirom, Fenerbahce, Parmou, Olympiakosom Pireus či Glasgowom Rangers," cituje Daily Star obrancu Škrtela.

Rodák z Handlovej strávil vo Fenerbahce tri sezóny. Predtým hral 9 rokov za anglický FC Liverpool, kam zamieril z ruského Zenitu Petrohrad. Na Slovensku pôsobil v AS Trenčín. Slovensko reprezentoval na MS 2010 aj ME 2016.

Viac k témam: Glasgow
Zdroj: Webnoviny.sk - Martin Škrtel by sa mohol vrátit na Britské ostrovy, údajne rokoval so škótskym veľkoklubom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.